tirsdag den 29. juni 2010

Opstarten på rigdom

Det første du bør gøre, hvis du ønsker at opnå rigdom og økonomisk uafhængighed, er at finde ud af, hvorfor du ønsker det.

Brug 10 min på virkelig at tænke det igennem - hvorfor ønsker du rigdom i dit liv, og hvad vil rigdom kunne gøre for dig?

Det jeg vil frem til her er den følelsesmæssige grund, som du har, for at blive rig - og tro mig, der er en følelsesmæssig grund til alt, vi mennesker foretager os.

Når du har fundet de konkrete ønsker og følelser, som du har, så skriv dem ned. Dette er din motivation for, hvorfor du skal ændre noget i dit liv og begynde at arbejde dig hen mod økonomisk uafhængighed, for det kommer desværre ikke af sig selv.

Din motivation skal være så stærk som mulig, for så opnår du de hurtigste og bedste resultater.

Det at arbejde dig hen mod rigdom, hvilket du selv har valgt, vil give dig udfordringer, personlig udvikling, stolthed over dig selv og vil også i nogen grad være grænseoverskridende, fordi du skal til at tænke og handle på en ny måde, som du ikke har været vant til før i tiden.

Til gengæld har du alle muligheder for at lykkes med dette, hvis du virkelig ønsker det. Der er mange før dig, som har gjort det, og mange flere vil gøre det, så forbered dig på en fantastisk rejse, mod det mål, som du selv har sat dig.

Held og lykke på rejsen. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar